• Persoonlijk advies
  • Uitsluitend A-merken
  • Vakkundige monteurs
  • Gecertificeerd bedrijf

Voor energieke ondernemers

Bij Dijkman Projecten zijn we er van overtuigd dat duurzame energie onderdeel uitmaakt van jouw bedrijfsvoering anno nu. Of het nu gaat om de agrarische sector, de bouwindustrie of zakelijk ondernemen. Door slim om te gaan met energie en het potentieel van de zon ten volle te benutten, onderneem je kosteneffectiever. Wij bieden jou graag een passende oplossing voor jouw bedrijf: van zonnepanelen en laadpalen tot aan een energiemanagementsysteem. Zo blijft jouw zaak vol energie groeien en creëren we een win win situatie voor jouw onderneming en onze leefomgeving.

Gratis advies gesprek aanvragenBinnen 1 minuut geregeld

Agrarische sector

Wij begrijpen dat de agrarische sector een ander energieverbruik en dus andere behoeftes heeft. Wij adviseren je graag over onze slimme energieoplossingen en houden daarbij rekening met jouw bedrijfsstructuur.

Lees verder

Bedrijfspanden

Duurzaam ondernemen is steeds belangrijker. Wij helpen je graag bij het verduurzamen van jouw bedrijfspand: van zonnepanelen en laadpalen tot aan het managen van je energieverbruik. Zo kun jij energiek ondernemen.

Lees verder

Aannemers

Dijkman Projecten werkt vaak samen met onderaannemers om grootschalige nieuwbouwprojecten van zonnepanelen te voorzien. Wij voorzien je graag van een goed advies en dragen zorg voor een efficiƫnte samenwerking.

Lees verder

Jouw businesscase

Samen met jou duiken we in de details en nemen we het complete plaatje onder de loep. Wij geloven in een solide advies zonder verrassingen. Financiering en subsidies? Daar zijn we in thuis, we denken graag met je mee. En we komen graag persoonlijk bij je langs om alles in kaart te brengen. Samen zorgen we voor het juiste advies voor jouw bedrijf.

Ronald
9.1/10 | 1703 reviews
Anoniem 10

“Het was langer wachten op de installatie dan aangegeven maar de installatie is top gedaan Ze denken mee werken hard en laten het netjes achter.”

Vraag een adviesgesprek aan

Neem gerust contact op met Ronald of een van zijn collega's voor een vrijblijvend gesprek. Samen kijken we hoe jij energiek kunt (blijven) ondernemen, besparen en verduurzamen.

Adviesgesprek aanvragen Adviesgesprek aanvragen
Ronald