• Persoonlijk advies
  • Uitsluitend A-merken
  • Vakkundige monteurs
  • Gecertificeerd bedrijf
Slimme energieoplossingen

MKB bedrijven

Bij Dijkman Projecten geloven we in energiek ondernemen. Met onze slimme energie oplossingen helpen we je graag jouw bedrijf te verduurzamen, maar ook om efficiënter om te gaan met energieverbruik. Zo blijft jouw zaak vol energie groeien.

Gratis advies gesprek aanvragenBinnen 1 minuut geregeld

Besparen en verduurzamen

Duurzaam ondernemen is steeds belangrijker. Voor klanten én ondernemers. Aan bedrijfspanden worden steeds meer duurzaamheids eisen gesteld. En de overheid biedt subsidies om het verduurzamen te stimuleren. Wij helpen je graag om het verduurzamen van jouw bedrijfspand zo efficient en slim mogelijk te doen. Zo kun je heel wat besparen én draag je bij aan het milieu.

Zonnepanelen voor jouw bedrijfspand

Zelf zonne-energie opwekken is ideaal voor MKB-bedrijfspanden met grote daken. Die zijn namelijk uitermate geschikt voor zonnepanelen. Het levert aanzienlijke energiebesparingen op. We denken graag met je mee, analyseren je energieverbruik, optimaliseren het legplan en bespreken de financiële businesscase.

Laadpalen

Elektrische auto's winnen snel terrein. Steeds meer werknemers en bedrijven kiezen voor elektrische voertuigen. Vooral samen met zonnepanelen is investeren in laadpalen aantrekkelijk, zelfs voor kleine bedrijven.

Lees meer over zakelijk laden
SMA laadpaal met elektrische auto

Subsidies en regelingen 

Energiek ondernemen begint met een goed plan. Wij helpen graag met jouw complete business case en adviseren je over de financiering- en subsidiemogelijkheden. Check onze kennisbank voor meer informatie.

Hans Adviseur
9.1/10 | 1860 reviews
Lucie van Brink_Janssen 9

“Prima ervaring en klantvriendelijk”

Jouw bedrijfspand verduurzamen?

Vraag dan een adviesgesprek aan met Hans!

Hans is adviseur bij Dijkman Projecten en helpt je graag bij al je vragen over slimme energieoplossingen voor jouw bedrijf. 

Vraag adviesgesprek aan Geheel vrijblijvend!
Hans Adviseur

Bekijk onze projecten

4 duurzame nieuwbouwwoningen dankzij een efficiënte samenwerking

Lees verder

Basisschool De Parel in Drachten

Lees verder

32 Zorgappartementen in Meppel

Lees verder