• Persoonlijk advies
  • Uitsluitend A-merken
  • Vakkundige monteurs
  • Gecertificeerd bedrijf

Laadpalen

Voor jouw bedrijf

  • Laadoplossingen voor bedrijven en elektrische wagenparken
  • Eenvoudig in gebruik en op afstand te monitoren
  • Altijd opgeladen op weg met 2 x 22 kW laadvermogen
  • Vakkundig geïnstalleerd door onze eigen monteurs
Gratis advies gesprek aanvragenBinnen 1 minuut geregeld

Jouw laadinfrastructuur


Stap je over naar een elektrisch wagenpark of rijden steeds meer werknemers elektrisch? Met onze laadoplossingen draag je bij aan de energietransitie en kan je tegelijkertijd efficiënter omgaan met energie. Wij adviseren jou graag over de inrichting van jouw laadinfrastructuur zodat jij altijd vol energie op weg kunt. 

 

Zakelijke laadpalen van SMA

Wij waren de pioniers in Nederland met de introductie van de SMA EV Charger Business. Deze zakelijke laadpalen van SMA staan voor efficiëntie, kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak. Ze bieden voordelen voor zowel kleine als grote bedrijven. Dankzij de 2 x 22 kW aanlsuiting laad je je elektrische voertuig snel op en beschermen de geïntegreerde functies automatisch tegen overbelasting.

Met de zakelijke laadpalen van SMA ben je bovendien klaar voor de toekomst. Ze kunnen naadloos geïntegreerd worden in jouw energiemanagement systeem, zodat je je laadinfrastrucutuur afstemmen op je totale energieverbruik. Dat is efficient, duurzaam en energiek ondernemen.

 

We weten wat we aanbieden

Onze Adviseurs gaan iedere dag op pad om klanten te adviseren over zonnepanelen, laadpalen en energiebeheer. Als installateur van zonnepanelen en laadstations is het voor ons daarom vanzelfsprekend dat zij elektrisch rijden. Dit is duurzaam en comfortabel voor iedereen.

We willen natuurlijk wel weten wat we verkopen. Bij ons nieuwe pand in Heino zijn daarom 6 laadpalen van SMA geplaatst met ieder 2 x 22 kW. We zijn daarmee het eerste bedrijf in Nederland met de nieuwste laadtechnologie. Zo zitten onze adviseurs nooit zonder energie. Je bent uiteraard van harte welkom om ze te bewonderen of te testen.

Ruben Adviseur
9.1/10 | 1860 reviews
Lucie van Brink_Janssen 9

“Prima ervaring en klantvriendelijk”

Heb je vragen over onze laadoplossingen?

Neem contact op

We vertellen je graag meer over zakelijke laadpalen. 

Vraag adviesgesprek aan Geheel vrijblijvend!
Ruben Adviseur