• Persoonlijk advies
  • Uitsluitend A-merken
  • Vakkundige monteurs
  • Gecertificeerd bedrijf
Slimme energieoplossingen

Agrarische sector

Bij Dijkman Projecten geloven we in energiek ondernemen. Voor de agrarische sector is het aantrekkelijk om te investeren in slimme energie oplossingen. Het vaak grote dakoppervlak leent zich goed voor een groot aantal zonnepanelen. 

Gratis advies gesprek aanvragenBinnen 1 minuut geregeld

Advies op maat

Door slim om te gaan met zonne-energie kun je flink besparen op energiekosten. Bij Dijkman Projecten begrijpen we dat geen enkel bedrijf hetzelfde is. Bedrijven binnen de agrarische sector hebben een ander energieverbruik en dus andere behoeften. 

Complete business case

Je krijgt een volledige business case voor maximale investeringsrendement. We selecteren de perfecte installatie voor jouw dak en denken aan vrijkomende stoffen zoals ammoniak. Je krijgt ook suggesties over de financieringsmogelijkheden en we houden rekening met veiligheidsnormen in verband met verzekeringsvoorschriften. Met deze efficiënte en veilige energieoplossing kun jij je vol energie focussen op wat echt belangrijk is: het succes van jouw agrarische onderneming.

Efficient gepland

Jouw bedrijfsprocessen worden niet zomaar verstoord, want we nemen de tijd om jouw bedrijfsstructuur goed te begrijpen. We plannen jouw installatie zorgvuldig en houden rekening met het handigste moment. Zo gaat jouw bedrijf probleemloos door!

De kracht van ons eigen serviceteam

Ook na de installatie staan we voor je klaar. In de app kun je jouw installatie monitoren en zien hoeveel zonne-energie je opwekt. Daarnaast monitort ons eigen serviceteam dit ook voor je. Mocht er een storing of een defect zijn, dan zorgen wij dat dit snel wordt opgelost. Zo kun jij energiek blijven ondernemen.

Ger Adviseur
9.1/10 | 1860 reviews
Lucie van Brink_Janssen 9

“Prima ervaring en klantvriendelijk”

Jouw agrarische bedrijf verduurzamen?

Vraag dan een adviesgesprek aan met Ger

Ger is adviseur bij Dijkman Projecten en denkt graag van A tot Z met je mee om jouw bedrijf te verduurzamen.

Vraag adviesgesprek aan Geheel vrijblijvend
Ger Adviseur

Bekijk onze projecten

Basisschool De Parel in Drachten

Lees verder

32 Zorgappartementen in Meppel

Lees verder

678 zonnepanelen op een agrarisch bedrijf in Heeten

Lees verder