• Persoonlijk advies
  • Uitsluitend A-merken
  • Vakkundige monteurs
  • Gecertificeerd bedrijf
Slimme energieoplossingen voor

Onderaannemers

Dijkman Projecten is dé expert in slimme energie oplossingen: van energiemanagement en zonnepanelen tot laadpalen. We adviseren aannemers actief bij nieuwbouwprojecten en denken mee in de planning en uitvoering. Dat is energiek ondernemen.

Gratis advies gesprek aanvragenBinnen 1 minuut geregeld

Jouw duurzame energie partner

Dijkman Projecten werkt met diverse aannemers aan grootschalige projecten. Kwaliteit en goed advies staan voorop. Tijdens een adviesgesprek brengen we alles voor jouw project in kaart, bieden we maatwerkadvies en denken we mee in de planning. Hierdoor kun jij je als aannemer concentreren op andere projectaspecten.

Duidelijke communicatie

Samenwerking met onderaannemers start met heldere communicatie en planning. Zodra een bouwproject van start gaat, neemt de aannemer de leiding over de algehele bouwwerkzaamheden. Daar komt van alles bij kijken. Daarom is het fijn dat er vanuit Dijkman Projecten 1 contactpersoon is. Zo zijn de lijntjes kort, is er duidelijkheid wordt er energiek samengewerkt.

 

 

Efficiënte planning

Een nauwe samenwerking zorgt ervoor dat de installatie van bijvoorbeeld zonnepanelen efficiënter gepland wordt. Hierdoor sluit dit beter aan op andere bouwwerkzaamheden. Op basis van de voortgang van het project kunnen wij ter plaatse al voorbereidend werk doen. Staat de woning of het gebouw nog in de steigers? Dan kunnen wij alvast de dakhaken voor zonnepanelen aftekenen. Deze flexibele aanpak, zorgt voor efficiëntie voor alle partijen.

Monitoring en service

Dijkman Projecten neemt zoveel mogelijk uit handen, voor de onderaannemer en de eindklant. Na oplevering dragen we alles over zodat de eindklant geniet van een probleemloze installatie. Mocht er toch nog iets zijn, dan staat ons service team klaar.

 

 

Ronald Adviseur
9.1/10 | 1703 reviews
Anoniem 10

“Het was langer wachten op de installatie dan aangegeven maar de installatie is top gedaan Ze denken mee werken hard en laten het netjes achter.”

Nieuwbouwprojecten voorzien van zonnepanelen?

Vraag dan een adviesgesprek aan met Ronald

Ronald is adviseur bij Dijkman Projecten en helpt je graag bij al je vragen over slimme energieoplossingen.

Vraag adviesgesprek aan Geheel vrijblijvend
Ronald Adviseur

Bekijk onze projecten

4 duurzame nieuwbouwwoningen dankzij een efficiënte samenwerking

Lees verder

Nieuwbouwproject in Diepenveen

Lees verder

Zonnepanelen Fruitbedrijf van Vilsteren

Lees verder