• Persoonlijk advies
  • Uitsluitend A-merken
  • Vakkundige monteurs
  • Gecertificeerd bedrijf
Energiek ondernemen met

Onze oplossingen

voor jouw slimme energiebeheer

Bij Dijkman Projecten zijn we er van overtuigd dat duurzame energie onderdeel uitmaakt van uw bedrijfsvoering anno nu. Of het nu gaat om de agrarische sector, de bouwindustrie of zakelijk ondernemen. Door het potentieel van de zon ten volle te benutten onderneem je kosteneffectiever, wat resulteert in een beter rendement. Wij maken de verbinding tussen jouw bedrijf en de zon, zodat jij het meeste uit deze duurzame energiebron kunt halen. Zo blijft jouw zaak vol energie groeien en creëren we een win win situatie voor jouw onderneming en onze leefomgeving.

Gratis advies gesprek aanvragenBinnen 1 minuut geregeld

Zonnepanelen

Verduurzamen en besparen? Wij adviseren je graag over zakelijke zonnepanelen. Van bedrijfspanden en nieuwbouwprojecten tot aan de agrarische sector. We denken mee in het financiele plaatje, voeren inspecties en keuringen uit en plaatsen de pv-installatie volgens de veiligheidsnormen. Zo kun jij besparen en energiek ondernemen.

Lees meer over zakelijke zonnepanelen

Laadpalen

Met al die elektrische auto's op de weg, is het slim om te investeren in laadoplossingen. Wij adviseren je graag om dit zo efficient mogelijk in te richten. Zo is jouw bedrijf altijd opgeladen voor de dag van morgen en doe je ook wat goeds voor het milieu.

Meer informatie over laadpalen

Jouw complete businesscase

Bij Dijkman Projecten zorgen we dat alles klopt. Samen maken we een complete businesscase voor jouw bedrijf. Financiën, subsidies, locatiebezoek - check! En als het om zonnepanelen gaat, regelen we ook het ballastplan en de constructieberekening. We betrekken je bij elke stap, zodat alles zorgeloos en efficiënt verloopt. Gewoon goed geregeld!

Hans Verkoop manager

Advies op maat voor jouw bedrijf?

Neem contact op met Hans

Tijdens een adviesgesprek vertellen we je graag meer over onze energie-oplossingen. 

Vraag adviesgesprek aan Geheel vrijblijvend!
Hans Verkoop manager

Bekijk onze projecten

4 duurzame nieuwbouwwoningen dankzij een efficiënte samenwerking

Lees verder

Nieuwbouwproject in Diepenveen

Lees verder

Zonnepanelen Fruitbedrijf van Vilsteren

Lees verder